Reparaties

Onderhoud en reparaties van uw aanhangwagen wordt bij ons deskundig en vakbekwaam gedaan. Dit komt bij ons het duidelijkst tot zijn recht wanneer er individuele aanpassingen aan uw aanhanger verricht moeten worden. Het aanbrengen van een huif, een lier, extra positielampen of zelfs het isoleren van uw aanhanger wordt bij ons in eigen werkplaats uitgevoerd.

Onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, dus u beschikt snel weer over uw aanhangwagen.

PACK Keuring

Bij ons krijgt uw aanhangwagen of caravan bij de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring (PACK) een grondige inspectie van alle vitale onderdelen; koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting en signalering worden door de keurmeesters gecontroleerd. De PACK-keuring is gericht op de wettelijke eisen die voor een caravan gelden en is voorzien van een afsluitend rapport. 

RAI Onderhoudsbeurt

Rai keurig stickerWilt u veilig op reis dan is goed onderhoud van uw caravan van groot belang. De verzekeringsmaatschappij kan bij een schadeclaim controleren of de caravan goed is onderhouden. Een RAI onderhoudsbeurt geeft een veilig gevoel. Remmen, banden, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleiding, de afvoer, kortom alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking, indien nodig gesmeerd, afgesteld, vervangen en/of gerepareerd. Bij iedere RAI onderhoudsbeurt ontvangt u een onderhoudsrapport. Wanneer u een RAI onderhoudsbeurt laat uitvoeren is een PACK-keuring niet nodig, omdat alle keuringspunten ook in deze onderhoudsbeurt zijn opgenomen.